Haberler

Dış Ticarette Yeni Nesil Uzmanlık

Dış Ticarette Yeni Nesil Uzmanlık

BEBKA Yenilik ve Verimlilik Mali Destek Programı desteği çerçevesinde hayata geçirilen Bursa Dış Ticaret Merkezi projesi kapsamında, merkezde görev alacak uzmanlara Yeni Nesil Dış Ticaret, Dış Ticaret İstihbaratı Eğitim ve Danışmanlığı verildi.

Öncelikle 100 saatlik ticari istihbarat eğitimi alan uzmanların, Hedef Pazar Tespiti, Firma İstihbaratı, Uluslararası İhalelerin Araştırılması, Sürdürülebilir Rekabetçi İthalat, Nokta Atışı İhracat ve Teknik İstihbarat konularında bilgi ve donanım sahibi olmaları, akabinde gerçekleştirilen 80 saatlik uygulamalı danışmanlık ile de öğrenilen bilgilerin pekiştirilmesi ve uzmanlaşmaları sağlandı. Bu uzmanlaşma sayesinde Merkez, projenin tamamlanmasının ardından sürdürülebilir bir şekilde bölgede tüm sektörlere hizmet vermeye devam edecek.

Benzer Haberler

Bu web sitesi, T.C. Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın 2021 Yılı Yenilik ve Verimlilik Mali Destek Programı kapsamında desteklenen ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen “Bursa Dış Ticaret Merkezi” projesi kapsamında hazırlanmıştır.
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası
Bursa Dış Ticaret Merkezi